napjaim...életem...

Sziasztok! A blogom az életemről gondolataimról, szánalmat tükröző balszerencséskedésiemről szól...érezzétek jól magatokat!:)

Friss topikok

Linkblog

április 29.

2010.04.29. 18:24

szerző: zsofciii

Sziasztok!

Hát most éppen lazulok egy picit a nagy hajtásban, mert holnap ballagás. Várom-e? Kicsit. Várom, mert végre vége a sulinak. De nem várom, mert ez azt jelenti, hogy jön az érettségi. Kicsit azért félek. Nem erősségem a magyar, de a többiek azt mondták, hogy egyik érettségi sem olyan nehéz mint amilyennek hiszik az emberek. Én azért félek. De csak egy kicsit.

Itthon meg megy a nagy készülődés-takarítás, mert itthon lesz állófogadás, nem étterembe megyünk. Végre egy hónap után újra találkozom anyuval. :) Hiányzik nagyon. Meg a tesókáimmal is találkozom. :) Erre jó a ballagás, összehozza a családot.

A napokban voltunk szerenádozni. Hát érdekes szervezetlen egyveleg volt, de ez a jellemző ránk, azért akikhez eljutottunk, örültek hogy kornyikáltunk nekik. Volt aki meg is hatódott. Nem tudom. A két barátnőmön kívül nem fog hiányozni az osztályom, mert iszonyítosan rossz az osztályközösségünk, valahogy mindig kifogom az ilyeneket. Ez az én formám.

Éppen most égettem meg az ujjam, úgyhogy most fáj. :( De hát a sütésnek is vannak veszélyei. :) De legalább finom lett. :)

A család meg kavarog, senki nem törőfik velem, aminek szintén megvannak az előnyei és hátányai. Nem sorolnám fel, erről is csak annyit, hogy a hátrányok vannak többségben. :( Majd az írásbelik után jó lesz, egy hétre elmegyek anyuhoz, és kipihenem magam, találkozom barátaimmal, és persze tanulok szóbelikre 1000-rel. Csak legyek már túl rajta. Ahogy egy ismerősöm mondta, felgyorsítanám az időt miközben megállítom. Csak hogy sűrűn találkozzak a barátaimmal, mégis hogy túl legyek ezeken az érettségiken.

Mára ennyi, majd jelentkezem ha tudok. ;) Az email-eket meg várom szeretettel. ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofciii.blog.hu/api/trackback/id/tr601962490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása